Környezet és közlekedés

Környezet

A Duna Terasz Grande olyan lenyűgöző adottságokkal rendelkező helyszínre épül, amelyből városszerte kevés létezik. A XIII. kerületi Vizafogó városrész állandóan fejlődő, megújuló, újépítésű házakkal övezett lakóövezete egyedi életmódot biztosít a lakóinak.

Képzeld el, hogy a nap végén a lenyűgöző Duna-parton ülve nézed naplementét! A helyszín garantálja, hogy mindennapjaid része lesz a folyó, a sétány és a kikötő. A közelben található ápolt Marina sétányon játszóterek, kültéri edzőterem, teniszpálya és étterem található. Kicsit távolabb a vadregényes Népsziget található számtalan kültéri és szabadidős programot kínálva.

Válassz kedvedre a környéken elérhető sportok közül

Sup Jóga

Népszigeten

Jóga

Duna Terasz Grande Sportterasz

Edzőterem

Duna Terasz Lakóparkban

Kültéri edzőterem

Marina sétányon

Kajak

Népszigeten

Sup

Népszigeten

Úszás

Duna Arena

Sárkányhajó

Népszigeten

Közlekedés

A Duna Terasz Grande az M3-as metró Gyöngyösi utcai megállójától sétatávolságra épül. A belváros mind autóval, mind tömegközlekedéssel, mind kerékpárral mindössze 10-15 perc alatt elérhető, a Váci úti új irodaházak pedig néhány perc sétára találhatóak. A 15-ös busz közvetlenül az épület mellett áll meg, amellyel a belvárosi kerületeket átszelve egészen a Petőfi hídig utazhatsz.

A kerületi kerékpárhálózat fejlesztésének köszönhetően a bicikliút közvetlenül a Duna Terasz Grande mellett halad el a Népsziget, vagy ellenkező irányban a belvárosi kerületek felé.

5 perc séta

M3 Metró

3 perc séta

Busz

5 perc séta

Bevásárlóközpont

3 perc séta

Duna-part

Kövess minket!

Hírlevél feliratkozás