Projektismertető

Város Otthon Vízpart
Grande

A XIII. kerületen belül kiemelt övezetnek számít a Duna melletti Vizafogó. Ezen a városrészen belül is akad egy igazi kedvenc: a Foka-öböl közvetlen környéke, ahol valóban egy rövid sétára helyezkedik el a folyó. Prémium épített környezet, nagy természetes terek, hajókikötő, esti séták a duna-parti sétányon, közös grillezés a tetőteraszon vagy vacsora a saját erkélyen.

A helyszín - autóba pattanva - mindössze 10 percre fekszik a belvárostól, de a gépkocsi kifejezetten csábító alternatívája az M3-as metró vagy a fejlett kerékpárút-hálózat.

Ebben a miliőben épül a Duna Terasz Grande, mely a lakóit olyan szabadságérzéssel kényezteti, amely csak a vízparti területek sajátja.

Épületek

2 db

Lakások

790 db

Szobaszámok

1-5 szobás

Lakásméretek

30 m2 - 117 m2

Üzletek

19 db

1-es épület

„A Duna Terasz Grande 1-es épülete háromdimenziós kubista kompozíció. Az épületegységek homlokzati ritmizálásának, alaprajzi rendszerének és telepítésének egyaránt alapképlete az ellentétpárok felelgetése egymásnak. Reményeink szerint épületegyüttesünk a funkcionalitáson túl üzenetet is hordoz, nyitás a városi lét új, humánus és élettel teli dimenziói felé.”

Vadász Bence, Vadász Építész Stúdió

2-es épület

„Miért éppen a Duna Terasz Grande lakópark? Kellemes lakókörnyezet, otthonos, funkcionálisan hatékony világos lakások élhető külső terekkel, egyedi játékos tömegformálás, korszerű műszaki tartalom, mindez kitűnő lokációhoz, tömegközlekedéshez és Budapest természeti szépségeihez közel, a Dunához, a Budai hegyek kellemes látványához kapcsolódó kiemelt értékekkel bír… ”

Plájer János, Óbuda Építész Stúdió

Együttműködő partnerek

Beruházó

D&B Real Estate

Kivitelező

KESZ

Bank

OTP bank

Otthon, ami a jövődnek épül

A Duna Terasz Grandeban olyan kivételes otthonok épülnek, amelyek fenntartható technológiával és korszerű felszereltséggel a jövő elvárásainak is megfelelnek majd.

A tervezők által megálmodott épületegyüttes ötvözi a modern építészeti stílust a korszerű technológiai megoldásokkal. A társult telkeken épülő projekt különlegessége, hogy két egymással harmonizáló épületből áll, amelyekben összesen 790 lakás valósul meg. Az 1-es épület íves és kubista elemeket ötvöző formáival, letisztult színeivel, míg a 2-es lakótömb fiatalos lendülettel és sokszínűséggel hívogatja a lakóit. Az épületek magassága változó, néhol az 5. emeleten tetőkerteket látunk, míg helyenként 9 emelet magasra nyúlik fel.

Az épületekben kialakított tágas belső kertek, játszóterek, közösségi tetőteraszok és kényelmi elemek segítik a lakókat a lokáció által biztosított páratlan életmód kiaknázásában és biztosítják a helyet a közösségi élmények megszerzéséhez.

Különleges alaprajzok, tágas terek

Tudjuk, hogy minden történet egyedi! Éppen ezért a Duna Terasz Grande lakásai rendkívül változatosak. Úgy alakítottuk ki őket, hogy ki-ki megtalálja a számára megfelelő otthont.

Az épületpárban megtalálható legkisebb lakás 30 m2-es, amely első önálló otthonként nagyszerű választás. Választékos a kínálat a másfélszobás lakásokból. Gondoltunk a családokra is, a 2-4 szobás, tágas otthonok kínálatával, egészen 117 m2-ig.

A legfelső szintre design penthouse lakásokat képzeltünk el helyenként rendhagyó, íves falakkal az igazán egyedi és extravagáns enteriőrt kedvelőknek.

A lakásokban korszerű felszereltség, okos otthon előkészítés és energiatakarékos hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer nyújt ideális otthont azoknak, akik a környezetükre és jövőjükre tudatosan tekintenek.

Kövess minket!

Hírlevél feliratkozás